marți, 15 septembrie 2015

Review: Golden Rose Skin Care Collection(facial make-up cleansers)

Iata ca Golden Rose a lansat de curand si o gama de produse pentru demachiere si ingrijirea tenului, pe care am avut ocazia sa le testez si sa va impartasesc impresiile mele. Va dezvalui ca in curand vor fi disponibile si alte noi produse pentru ten: doua baze pentru machiaj, una pentru matifiere si cealalta pentru iluminare, BB cream in 6 nuante, un fond de ten si o pudra, ambele matifiante si ultra-rezistente. 
Gama cuprinde patru produse: apa micelara - Micellar cleansing water, lapte hidratant demachiant - Facial cleansing milk, demachiant cu doua faze pentru ochi si buze - Two faze make-up remover si lotiune tonica purificatoare - Purifying tonic.
Revenind la produsele pentru demachiere, va declar sincer ca lotiunea micelara Golden Rose a devenit preferata mea, dintre toate lotiunile micelare folosite de mine pana in prezent, iar tonicul facial este foarte revigorant si placut.
Toate produsele Golden Rose pot fi achizitionate online de la Cosmania(www.cosmania.ro) sau de la insule si magazinele partenere. Nu uitati sa dati Like paginilor de Facebook Cosmania si Golden Rose Romania pentru a fi la curent cu noutatile. 
Golden Rose Skin Care Collection

Produsele le-am folosit zilnic si le folosesc in continuare(dimineata si seara) de o luna de zile, dupa cum urmeaza: laptele demachiant(Golden Rose Facial Cleansing Milk) l-am folosit seara pentru indepartatea machiajului de pe fata si gat(am evitat zona ochilor unde am folosit lotiunea micelara; il puteti utiliza si in acesta zona daca nu aveti ochii sensibili insa eu prefer lotiunea micelara pentru demachierea pleoapelor), lotiunea micelara(Micellar Cleansing Water) am folosit-o dimineata pentru indepartarea impuritatilor tenului, demachiantul cu doua faze pentru ochi si buze(Two Phase Make-up Remover) l-am folosit special pentru indepartarea machiajului waterproof si ultra-rezistent(de cele mai multe ori pentru indepartarea rujului mat ; ) iar lotiunea tonica(Purifying tonic) am folosit-o de fiecare data dupa demachiere. 
Asa cum marturiseam la inceputul acestui articol, m-am indragostit de lotiunea micelara Golden Rose! Trebuie sa o incercati! Pe langa faptul ca indeparteaza eficient machiajul, are un parfum foarte discret si placut si lasa pielea catifelata, hidratata, neteda si purificata. Nu irita deloc tenul(eu am tenul foarte sensibil) si are avantajul unui produs all-in-one(demachiere si ingrijire, fara a necesita clatire). 
La fel de mult imi place si lotiunea tonica - Golden Rose Purifying Tonic. Veti simti instant o senzatie de racorire, prospetime si hidratare. Aceasta contine o combinatie de creme hidratante si apa de Hamamelis virginiana care ajuta la strangerea porilor. Uleiul de Tsubaki(Camelie japoneza) apara stratul protector al pielii impotriva efectelor externe.
Demachiantul cu doua faze pentru ochi si buze este de real ajutor pentru indepartarea rapida a machiajului ultra-rezistent. Nu uitati sa agitati bine produsul pentru ca cele doua faze sa se amestece bine si nu insistati(apasati prea tare) asupra demachierii prin frecare(veti vedea ca nu este nevoie).
Laptele demachiant il folosesc seara pentru ca, desi imi plac lotiunile micelare, consistenta cremoasa a acestui produs simt ca imi curata mai bine tenul de machiajul zilnic(cu siguranta aici este vorba de obisnuinta). Ulterior imi clatesc fata cu multa apa, folosesc si un scrub sau un gel purificator, de doua- trei ori pe saptamana aplic si o masca purificatoare(inca am probleme cu cosurile din cand in cand) si folosesc lotiunea tonica.


1. Golden Rose Facial Cleansing Milk(cleanses face & removes make-up, suitable for normal & dry skin) - lapte hidratant demachiant cu uleiuri esentiale si vitamine pentru curatarea zilnica si purificarea tenului normal si a celui normal spre uscat. 

Actiune: Indeparteaza eficient machiajul si impuritatile in timp ce ingredientele speciale, ulei de Camelie japoneza(Tsubaki), derivati de zahar Hydraconcept, Squalene, Vitamina E, Panthenol hidrateaza si au un efect calmant. Textura usoara confera tenului netezire si catifelare, creand o senzatie de puritate si prospetime. Nu contine parafina si parabeni.
Mod de utilizare: Aplicati zilnic dimineata si seara pe fata si gat. Puneti putin produs pe o discheta si efectuati demachierea prin miscari circulare. Daca este cazul, clatiti cu apa calduta. Pentru obtinerea celor mai bune rezultate, dupa aplicarea acestui produs folositi tonicul purificator Golden Rose.
Atentie: Evitati folosirea acestui produs in zona ochilor. In cazul contactului cu ochii clatiti cu apa din abundenta.

Gramaj: 200 ml; Termen de valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului.
Pret: 25 ron(Aici)

2. Micellar Cleansing Water(face, lips & eyes, suitable for all skin types) - apa micelara(lotiune de curatat) cu continut de Ulei din Camelie Japoneza(Tsubaki) si hidratanti pentru curatarea zilnica a fetei si indepartarea machiajului fara frecare si fara clatire.

Actiune:  Creata pentru curatarea si purificarea tuturor tipurilor de ten, indeparteaza machiajul fara a necesita clatire datorita actiunii magnetice a tehnologiei micelare.  Formula all-in-one cu ulei de Camelie japoneza(Tsubaki), derivati de zahar Hydraconcept si biozaharide creaza o senzatie de prospetime iar pielea devine neteda in timp ce este hidratata delicat. Nu contine parfum si parabeni.
Mod de utilizare: Imbibati o discheta demachianta cu lotiune micelara si efectuati demachierea prin usoare miscari circulare.

Gramaj: 200 ml;  Termen de valabilitate: 6 luni de la deschiderea produsului.
Pret: 25 ron (Aici)

3. Two Phase Make-up Remover(removes waterproof & longlasting make-up, for eyes & lips, *instant action, no oily feel, no rubbing) - demachiant cu doua faze pentru ochi si buze.

Actiune: Indeparteaza eficient si delicat chiar si machiajele waterproof(rezistente la apa) si longlasting(ultra-rezistente) fara sa lase senzatia de ten gras. Datorita agentilor de hidratare, pleoapele si genele devin fine, suple si catifelate in timp ce machiajul este eliminat fara a necesita frecare. Formula este imbogatita cu ingredientele speciale care protejeaza genele impotriva ruperii in timpul demachierii si le imbunatateste rezistenta. Faza mov indeparteaza imediat chiar si cel mai persistent machiaj iar faza transparenta elimina toate celelalte reziduri conferind o senzatie de prospetime.
Mod de utilizare: Inainte de fiecare intrebuintare agitati bine pentru a se amesteca cele doua faze ale produsului. Puneti pe ambele pleoape si pe buze cate o discheta demachianta imbibata cu produs si dupa 10 - 15 secunde stergeti machiajul fara sa frecati(doar masati usor). Pentru o ingrijirea zilnica completa folositi intreaga gama de produse Golden Rose pentru demachierea si intretinerea tenului. Nu contine parfum si parabeni.

Gramaj: 150 ml;  Termen de valabilitate: 6 luni de la deschiderea produsului.
Pret: 25 ron(Aici)


4. Purifying tonic(feel soft, smooth & purified, with Japonica camellia oil & witch hazel water; suitable for all skin types) - lotiune tonica purificatoare cu uleiuri esentiale, pentru toate tipurile de ten.

Actiune: Este special conceputa pentru improspatarea, hidratarea si tonifierea tenului. Elimina resturile de impuritati dupa demachiere. Formula este imbogatita cu ulei de Camelie japoneza(Tsubaki), agenti naturali de hidratare si aminoacizi care creaza o bariera de protectie impotriva factorilor nocivi din mediu. Nu contine alcool si parabeni.
Mod de utilizare: Dupa curatarea pielii aplicati pe fata si gat zilnic, dimineata si seara, cu ajutorul unei dischete imbibate cu produs. Nu necesita clatire.
Atentie: Evitati folosirea in zona ochilor.

Gramaj: 200 ml;  Termen de valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului.
Pret: 25 ron(Aici)



Kisses, G

9 comentarii:

  1. Foarte tare colectia :D Habar n-am avut pana acum de ele :D Eu as fi tentata de tonic si apa micelara <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea doua ma atrag si pe mine cel mai mult pentru ca le pot folosi daily. :*

      Ștergere
  2. nu le-am incercat, desi le-am vazut pe raft!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesante produsele! Poate voi incerca si eu micelara si bifazicul! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Oho, dar ai folosit destule produse de la ei incat ti-ai putut face o impresie asupra calitatii lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apa micelara vreau sa o incerc <3,puup

    RăspundețiȘtergere